Μπανιέρες / Ντουζιέρες - Καμπίνες μπάνιου

Μπανιέρες / Ντουζιέρες - Καμπίνες μπάνιου

 

Mpaniera-Ntouziera

Στα είδη υγιεινής, οι μπανιέρες και οι καμπίνες μπάνιου αποτελούν τα πιο βασικά είδη του χώρου, που ξεχωρίζουν τόσο για το αισθητικό αποτέλεσμα του μπάνιου, όσο και για πρακτικότητά τους. Γι' αυτό η επιλογή της χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αξιοποιεί πλήρως τις διαστάσεις στο μπάνιο σας. Στην επιλογή της μπανιέρας, μπορείτε να τη συνδυάσεται με μία καμπίνα μπανιέρας για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στο χώρο σας, ενώ μία καμπινα ντουζιερας είναι απαραίτητη εάν επιλέξετε να χτίσετε ή να τοποθετήσετε μία ντουζιέρα πορσελάνης ή ακρυλική στο μπάνιο σας.

Όσον αφορά το υλικό κατασκευής, οι μπανιέρες χωρίζονται σε ακρυλικες και μαντεμένιες, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι επιλογές διαστάσεων, είτε ορθογώνιες είτε μπανιέρες γωνιακες, ώστε να καλύπτεται οποιαδήποτε προδιαγραφή κι αν έχει το μπάνιο σας. Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ασύμμετρες μπανιέρες, όπου μπορούν να τοποθετηθούν ελεύθερα στο χώρο σας, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα στη διαμόρφωση του μπάνιου.

Εάν η επιλογή σας είναι να τοποθετήσετε ή να χτίσετε μία ντουζιέρα στο μπάνιο σας, μπορείτε να επιλέξετε μία καμπίνα ντουζιέρας που να σας ταιριάζει, ανάλογα με τις ανάγκες του μπάνιου σας, με μια ποικιλία επιλογών, με χρωμέ, σατινέ ή λευκό πλαίσιο, ανάλογα με το χώρο σας. Όποιαδήποτε διάσταση καμπίνας κι αν επιθυμείτε, μπορούμε να την προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις του χώρου σας, πετυχαίνοντας το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Όλες μας οι καμπίνες μπάνιου έχουν τις προδιαγραφές ασφαλείας που απαιτούνται ως προς την εγκατάσταση και τη λειτουργία τους, όπως αυτές προβλέπονται από την Ε.Ε.